x 

Winkelwagen is leeg
Welkom op de vernieuwde website van 4Feedt.
Let op:
U dient eenmalig een nieuw account account aan te maken, dit kunt u eenvoudig doen door tijdens het afrekenen te kiezen voor 'registreren en afrekenen'. De volgende keer kunt u eenvoudig inloggen en worden uw adresgegevens automatisch ingevuld. Excuses voor het ongemak.

header t

Vakantiesluiting:
Let op, in de periode van 25 juli t/m 15 augustus 2020 is de winkel gesloten, worden bestellingen niet bezorgd en worden er geen pakketten verzonden.
Houd u er aub rekening mee om tijdig te bestellen!
 
Corona:
Uiteraard blijven wij gewoon bezorgen en pakketten verzenden.
Wilt u aub uw bestellingen voor de bezorgdagen op op onze website bestellen en betalen met IDEAL !
Op deze wijze zijn wij in staat om contactloos leveren.
 
Excuses voor het ongemak, veel sterkte en gezondheid!
 
 
 
 
Per 1 januari 2020 gewijzigde openingstijden winkel:
 
 

Dinsdag: 09:00-12:00u
Woensdag: 09:00-12:00u
Vrijdag: 13:00-20:00u
Zaterdag: 10:00-13:00u

ook op afspraak!
Voor meer info bel: (0413) 266 398 of neem even contact met ons op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Adres winkel:

Volkelseweg 26, 5405NA, Uden

Honden & Katten Speciaalzaak '4FEEDT' is ontstaan in 1996 direct uit onze hobby; het fokken met de Bullmastiff.In die tijd zochten we een voeder van uitermate geschikte kwaliteit welke goed betaalbaar was in tegenstelling tot de bekendere A-merken.
Na intensief speurwerk en uitvoerig uittesten hebben we dat gevonden. Binnen zeer korte tijd hebben we aan dit voeder onze eigen naam kunnen verbinden en inmiddels is ons assortiment uitgegroeid tot 16 soorten 4FEEDT voeders.
In 1996 starten we onze zaak onder de naam 'De Brokkenpiloot' omdat we destijds alleen bezorgde en ons nog geheel richten op de voeders en kauwartikelen. Ook moest deze naam onze snelle bezorgservice uitdrukken en natuurlijk een beetje opvallen.

Op 1 mei 2001 hebben we onze winkel geopend en daarmee ook ons assortiment flink verbreedt met o.a. benodigdheden, cadeauartikelen, halsbanden, kettingen en lijnen, benches en draadkennels, kennelelementen en sierhekwerk, verzorgingsartikelen, voedingssupplementen, koekjes, kauw- en beloningsartikelen, antivlooien en -worm middelen en nog veel meer. Daarmee werd het ook tijd voor een wat professionelere naam: Honden & Katten Speciaalzaak '4FEEDT'

Wij willen ons onderscheiden door ons te richten op kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs en een uitstekende service o.a. onze kosteloze bezorgservice (in de Regio) en omruilgarantie want:

UW VIERVOETER MOET HET ER GOED OP DOEN!

 

Ga naar boven